Myymälä

Pielaveden Sähkötalo Oy palvelee kaikissa sähköalan tarviketarpeissa. Meiltä löydät kattavasti erilaisia sähkötarvikkeita valaisimista kiukaisiin. Myymälämme sijaitsee Pielavedellä ja on avoinna arkipäivisin.

Kun tilaat sähkötyöt meiltä, hoidamme sähkötarvikkeiden toimitukset täydellisenä pakettina, joka sisältää myös valaisimet. Muuttovalmis asunto on erinomainen ratkaisu nopeutta ja vaivattomuutta arvostavalle ihmiselle.

Kodinkoneita joka kotiin

Sähkö­tarvikkeiden lisäksi myymme erilaisia kodinkoneita kodin monenlaisiin tarpeisiin. Valikoimaamme kuuluvat esimerkiksi pesukoneet, kylmälaitteet, liedet, pölynimurit ja monet muut laitteet. Edustamme tunnettuja ja alan johtavia tuotemerkkejä.

Ammatti­taitoista asiakas­palvelua

Ammattitaitoinen henkilökuntamme kertoo mielellään lisää ja auttaa sopivien sähkötarvikkeiden ja kodinkoneiden valinnassa.

Tervetuloa tutustumaan myymäläämme!

kodinkone pesukone

Yhteystiedot

Pielaveden Sähkötalo Oy

Puustellintie 36

72400 PIELAVESI

0400 862 744

info@sahkotalo.com

Myymälän aukioloajat: 

ma-pe 8-16

tracker myymälä
Airam aeg Electrolux elko Ensto Gram Harvia Helo lg Mukavammin sähköllä Onninen rexel rosenlew salora samsung SLO Sylvania tracker zanussi

Kiinnostuitko? Jätä yhteystietosi, otamme yhteyttä!

Kysy lisää palveluistamme tai tuotteista. Voit myös pyytää tarjousta sähköpalveluista tai antaa palautetta. Palaamme asiaan mahdollisimman pian.

Sähköpostitse
Tekstiviestitse